.........................creatividad con telas y mucho más - creatief met stof en hopelijk nog veel meer.........................

miércoles, 3 de octubre de 2012

Tan cortado, tan hecho / Zo geknipt, zo gemaakt

Quizas algunas de vosotros han visto que en algun blogs estan hablando de un libro que sale hoy... El titulo traducido literalmente es: "Tan cortado, 30 recetas para tu maquina de coser". Yo tuvo el suerte que era una de los probadores y en mi blog puede ver ya el ejemplo de un estuche con cremallera. Pero gracias a las chicas autores del libro tambien estoy capaz de hacer otras bolsas, como este. La bolsa tiene foro, bolsitas en el interior y una cremallera empotrada. Me tardaba un dia en hacerlo pero mira que resultado:

Het boek van Sanne en Riet zal ondertussen al bij menig blogsters in de naai- of huiskamer liggen. Voldoende inspiratie denk ik om ons de komende weken mee bezig te houden. Tijdens de testperiode heb ik natuurlijk niet alleen het kleine ritstasje getest maar ook deze tas met verzonken rits. Een prachtexemplaar en dank zij hun gedetailleerde beschrijving zelf voor beginners een haalbaar project. Maar zij die een naaimachiene met lage voet hebben (zoals ik dus) kunnen wel wat problemen ondervinden bij het doorstikken bovenaan ter hoogte van de schouderband... (dat doet me kriebelen om voor mijn komende verjaardag een nieuw machien te vragen...).

9 comentarios:

 1. Zo een zakje wil ik nu ook zenne! Heb reeds boek van Griet en Lies besteld maar het boek van Riet En Sanne heb ik nog niet in mijn bezit. Ik moet zeggen dat ik deze twee publicaties ook moeilijk uit elkaar kan houden... Ik zal ze maar alle twee kopen zeker?

  ResponderEliminar
 2. sí que he visto el libro por la red, parece muy interesante! el bolso lo veo estupendo!

  ResponderEliminar
 3. Het is maar goed dat ik het boekje besteld heb :)
  Zo'n tasje is altijd leuk. Mooi stofje.

  ResponderEliminar
 4. van dat boekje van griet en lies weet ik niets, zal eens moeten googelen, maar dat van sanne en riet is nu al 8 uur in mijn bezit en mijn vingers kriebelen al gelijk zot!!! gij dikke gelukzak da ge er al eentje hebt mogen proberen!!!

  ResponderEliminar
 5. En heb ik toevallig gisteren dat boek niet ontvangen zeker! Tof dat jij ook hebt mogen testen, heel mooi die tas! Go go voor dat nieuwe machien, ik heb er nu ook eentje met een hoge voet, happy mee!

  ResponderEliminar
 6. Mooi gelukt, die tas!
  (Ps: een typfoutje in de titel of heb je met opzet een letter wegge"nipt"? ;) )

  ResponderEliminar
 7. Heel mooi!
  Maar wat is een naaimachine met lage voet??? Heb geen idee of ik die heb of een hoge voet?

  ResponderEliminar
 8. Nog eens een dikke merci! Jij was trouwens de eerste die de tas in 2 stoffen heeft gemaakt. Heel plezant!

  ResponderEliminar

...