.........................creatividad con telas y mucho más - creatief met stof en hopelijk nog veel meer.........................

lunes, 1 de octubre de 2012

In 2 dagen is het zo geknipt! / En 2 dias ya esta el libro!


Het ondertussen door iedereen verlangde boek kent geen grenzen meer...zelfs tot in Spanje werd er voor hen getest!
Aangezien ik een "net-gestart-naaister" ben was het dus DE test of ik daadwerkelijk dankzij hun handleiding iets in mekaar kon krijgen. Dus we begonnen eenvoudig, een ritstasje. (Sommigen onder jullie zagen het eerder al verschijnen). Man wat was ik fier en content, ik heb hier daadwerkelijk een spaans gat in de lucht gesprongen. Zelfs de rits vond ik meer dan geslaagd. Ik dus in al mijn euforie mijn opmerkingen doorgegeven en foto's van het resultaat gestuurd...MAAR...zegt Sanne:  "Zeg meiske, hebt gij daar nu een blinde rits in gezet????"
Euh, ooh, oei...euh, ik begin net met naaien en heb de ritsen hier niet bij de vleet....euh mocht dat niet dan???...DOM, DOM, DOM!!!!! Maar kijk, heb zo weer iets bijgeleerd hé. En weet je, dankzij de handleiding van het eenvoudige ritstasje heb ik ondertussen al meerdere tassen gemaakt waaronder deze.
Bedankt Sanne en Riet, dat ik mocht meedoen! Mijn geduld zal nog even op de proef gesteld worden vooraleer HET boek in Spanje toekomt maar dat het komt dat weet ik wel zeker!!!!!
SUERTE CHICAS!!!!

Normalmente mi blog empieza en español pero ahora se trata de un libro en Holandes que esta escrito por un muy bien amiga mia, Sanne de "Eloleo" y su compañera Riet de "Leven met Liv". Y tuvo el suerte de ser una de las probadores de los manuales. Gracias al libro estoy capaz de crear otras bolsas... Espero que en el futuro traduzcan este libro al Español...

9 comentarios:

 1. ik begrijp ook geen sikkepit van die ritsen
  blind of niet blind, ze willen bij mij gewoon niet mee
  ik dacht efkes dat gij het boek al had!!! was al stikjaloers, ik stond zaterdag al in de boekenwinkel, maar noppes, hier pas volgende week
  en dus zou ik wel heeeeeeel boos geweest zijn als ze in Spanje het wel al gehad hadden, maar allé, gij hebt mogen testen, ook al plezant!!!

  ResponderEliminar
 2. Dat heb jij goed getest en gedaan. Tof ritszakje!!

  ResponderEliminar
 3. Mooi tasje!! En je rits zit super, al is het dan een blinde :)

  ResponderEliminar
 4. ojala publiquen en español, en ingles seria estupendo! que buena amiga tienes!

  ResponderEliminar
 5. Dat heb je héél goed gedaan! Mooi hoor!

  ResponderEliminar
 6. Ooh, dat zou mij zo'n jaar geleden ook overkomen zijn hoor, ik heb zelfs nog blinde ritsen in een rok gezet ... dat dacht ik toch, maar dat bleek helemaal geen blinde rits te zijn ;-)
  Super leuk trouwens, dat rode stofje !

  ResponderEliminar
 7. Hahaha... heel grappige foto! Fireman to the rescue...

  ResponderEliminar
 8. He wat leuk jij hebt dat boek dus al. Ben van plan om hem aan te schaffen. Ritsen inzetten is ook niet mijn favioriete bezigheid. Je hebt nu toch maar een mooi tasje:)

  ResponderEliminar
 9. Ik vind dat juist heel sjiek met die blinde rits. In het volgende boek, staat het patroon van uw blind ritstasje, zeker weten!

  ResponderEliminar

...