.........................creatividad con telas y mucho más - creatief met stof en hopelijk nog veel meer.........................

sábado, 2 de noviembre de 2013

Falda sencilla / Rechtoe rechtaan rokjeNo se como esta en el resto de España pero aquí en el sur sigue el verano. Con temperaturas de 26º durante el día todavía me pongo sandalia y ropa de verano. Hoy, me he puesto esta falda y me daba cuenta que lo hizo en verano pero sin poner un foto en mi blog. La tela viene de Bélgica de una tienda en Leuven que se llama Habiba. Una tela que me encanta, muy ligero no arruga y se combine con ocre, rojo, negro o blanco... 
La falda es muy sencillo, no extras y solo una cremallera invisible...listo en 2 horas.

Geen idee hoe het weer momenteel bij jullie is, (alhoewel ik begin deze week hier en daar wat las over een storm) maar hier is het een prachtige nazomer. Met temperaturen overdag van 26º loop ik hier nog steeds rond op sandaaltjes en in zomerkledij. Vandaag droeg ik een rokje waarbij ik me plots de bedenking maakte dat ik dit in mekaar heb gezet tijdens de zomer maar nog niet op mijn blog had gepost.
Een simpel rokje zonder tierlantijntjes en enige vorm van moeilijkheidsgraad was dan de blinde rits. De stof komt van Habiba in Leuven. Een heerlijk stofje trouwens, licht, kreukt niet en combineerbaar met oker, zwart, rood en wit. klaar in 2 uur, moet kunnen, niet?


9 comentarios:

 1. Wat een mooi stofje, maakt het een speciale rok!

  ResponderEliminar
 2. Wat een mooi rokje! Oh en zonder kousenbroek en met sandaaltjes, dat kunnen we hier inderdaad niet zeggen dat we dat nog kunnen ;-) Nu, ik ben wel een herfstmens dus die (kleurige) panty's en laarsjes vind ik ook prima ;-) Maar geniet er van!

  ResponderEliminar
 3. Meer moet dat niet zijn ... prachtig !

  ResponderEliminar
 4. Mooi, meer moet dat inderdaad niet zijn!
  En please, zwijg over het weer daar bij jullie !! :-))

  ResponderEliminar
 5. Dat is inderdaad een heel mooi stofke! Dat rokje zal zijn dienst nog vaak bewijzen denk ik, bij 26° maar eveneens bij 6°!

  ResponderEliminar
 6. Muy linda la falda y la tela me gusta mucho. Haces cosas muy bonitas!!!
  Besos

  ResponderEliminar
 7. Gaaf rokje, mooie stof ...en jij zit daar beter dan hier...regen..regen..regen en nog eens regen na die storm.

  ResponderEliminar
 8. Simpel maar oh zo mooi. Dat stofje is prachtig!

  ResponderEliminar

...