.........................creatividad con telas y mucho más - creatief met stof en hopelijk nog veel meer.........................

miércoles, 7 de noviembre de 2012

Viaje a Belgica / Bezoekje aan België

Una feria de telas y de libros me dejo comprar un vuelo hacia Bélgica... El jueves pasado había una feria de telas en Malinas, era mi primera...Oooh Dios mio, que paraíso!!!! Increíble lo que encuentras allí. Tenia que obligarme para salir después 4-5 horas... El sábado en Anberes...otra feria de libros..ai,ai! Como en Bélica hoy en día la costura es de moda, encuentras varias libros escrito por compañeros que tienen un blog.
Menos mal que he previsto una maleta extra para volver a España....

Het stoffenspektakel en de boekenbeurs dat samenvalt dat kon ik niet aan me laten voorbijgaan...Voorbije donderdag was er het stoffenspektakel in Mechelen, voor mij de eerste keer trouwens dat ik dit soort evenement bezoek...Ooh jee, wat een paradijs!!! Ongelooflijk wat je daar allemaal kan vinden en zoveel keuze. Ik moest mezelf echt dwingen weer huiswaarts te keren na een 4-5 tal uren. En dan nog Zaterdag...de boekenbeurs...ai,ai! Iedereen weet welke hype er momenteel heerst over naaien en het aanbod boeken is dan ook aardig toegenomen. Gelukkig had ik voor mijn terugkeer naar Spanje een extra valies ingecheckt :-)

19 comentarios:

 1. Jij heb wel hele leuke inkopen gedaan. En nu aan de slag!

  ResponderEliminar
 2. Jij kan precies wel een tijdje verder nu :-)

  ResponderEliminar
 3. Zalig die voorraad. Jij gaat je niet vervelen terug in Spanje :)

  ResponderEliminar
 4. allé, jong, gij waart daar!
  ik ook!
  in de voormiddag, met ons moemoe, maar ik vond het wel een paradijs, maar veel te veel volk in het paradijs
  waarschijnlijk heb ik u wel ne stoemp gegeven of op uw tenen getrapt :-)
  volgende keer moeten alle bloggers een petteke of vlagske dragen, dat we elkaar herkennen en ne keer in levende lijve zien :-)

  ResponderEliminar
 5. Zo..jij kan weer door...leuke stofjes heb je gescoord..ik ga maar niet meer naar zoiets...die ene keer dat ik er ooit was...moest ik steeds extra geld gaan pinnen tussendoor :)

  ResponderEliminar
 6. Jawadde, serieuze buit!!Maar ik geef je groot gelijk! Niets is leuker dan je kast open te trekken en lekker te kiezen wat je gaat maken!

  ResponderEliminar
 7. Ik was er ook!!! Zou inderdaad eens leuk zijn als alle bloggers elkaar herkennen. groetjes!

  ResponderEliminar
 8. Ik ga zondag naar Kortrijk! Moet me wel nog mentaal voorbereiden op het ellenbogenwerk ... Ik zou er zo graag eens als VIP voor openingstijd willen flaneren, moet zalig zijn!

  ResponderEliminar
 9. Ooooo, wat een mazzel dat je daar kon zijn!! Mooie buit! Ik zie telkens dingen voorbijkomen die gemaakt worden uit die nieuwe boeken en elke keer denk ik: dat zou ik ook net nu willen maken! Hier liggen ze helaas niet in de boekwinkel en de post komt niet aan. Geduld dus. Geniet van je aankopen!

  ResponderEliminar
 10. Proest proest , een financiele aderlating,zo'n bezoekje aan België!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Inderdaad...maar ik had een afspraak gemaakt met mezelf: -enkel het cash geld gebruiken en uitgeven, geen betaalkaarten- Zo was mijn budget toch gelimiteerd en worden er geen rekeningen geplunderd...

   Eliminar
 11. Oh wauw, ik kan geloven dat je daar een extra valies voor nodig hebt! Veel plezier ermee, en hou ons op de hoogte hé :)

  ResponderEliminar
 12. Ohlalal, jij hebt je duidelijk niet ingehouden! Heb je echt al die boeken gekocht ???

  ResponderEliminar
 13. Dat ziet er heeeeeeeel gaaf uit allemaal. Veel plezier ermee!

  ResponderEliminar
 14. Hey,

  ik heb je genomineerd voor de Liebster blog award. Neem een kijkje en doe je mee?

  http://mamariejanne.blogspot.be/

  Liefs MaMarieJanne

  ResponderEliminar

...